img
Loppla logga

SÅ FUNKAR DET ATT SÄLJA VIA LOPPLA

Grön auktionsklubba

Via Loppla kan du sälja massor av prylar i en och samma annons. Hela annonsen går ut på auktion – vinnande budgivare köper och hämtar upp alltihop. Perfekt om du t ex rensat förrådet, ska flytta etc. Att sälja via Loppla är helt gratis!

 • 1.

  Skapa gratis konto. För trygga affärer registrerar alla sig med BankID.

 • 2.

  Lägg upp annons med bilder, beskrivning och bildtexter. Du kan sälja hur mycket blandade saker du vill i en och samma annons. Ett riktmärke är att det ska vara minst 10-20 saker i en annons. Ge så bra beskrivning du kan av det du säljer, ange t ex gärna varumärken. Ta gärna separata bilder på föremål du tror är extra intressanta.

 • 3.

  Välj utropspris och sluttid för auktionen (1-14 dygn). Utropspriset är det lägsta pris du kan tänka dig att sälja alltihop för. Vad är det värt för dig att slippa lägga tid på att själv sälja prylarna styckevis? Ge mängdrabatt! Om det viktigaste för dig är att bli av med allt och att det går till återbruk, sätt t ex 10 kr. Inspireras gärna av avslutade auktioner för att få tips om hur du bäst utformar din annons. Dessa hittar du längst ner i listan över senast inlagda annonser.

 • 4.

  När du skapat din annons granskas den av Loppla före publicering. Loppla skickar dagligen ut mail om alla nya annonser till intresserade köpare. Inte sällan får annonser bud mot slutet av auktionstiden. Annonser med främst kläder och skor för vuxna kan tyvärr inte publiceras på Loppla.

 • 5.

  När auktionen är avslutad hämtar köparen som vunnit auktionen upp alla prylarna i annonsen. Du tar i samband med det betalt. Det är gratis att sälja via Loppla. Endast köparen betalar en inropsavgift till Loppla på 15% utöver slutpriset till dig.

Någon fundering?