img
Loppla logga

SÅ FUNKAR DET ATT KÖPA VIA LOPPLA

Grön auktionsklubba

Via Loppla kan du superenkelt göra uppköp av partier av prylar. T ex av den som rensat sitt förråd, ska flytta eller sälja ett helt hem. Du lägger bud på alla prylar i en annons. Högst bud vinner!

 • 1.

  Skapa konto. För trygga affärer får alla identifiera sig med BankID. Registrera dig som Uppköpare, om du vill ha dagliga mail om nya annonser.

 • 2.

  Lägg ditt bud. Ett bud gäller på alla föremål i annonsen och är bindande. Du kan antingen lägga ett engångsbud eller ett maxbud. Om du lägger ett maxbud sköter Lopplas budrobot budgivningen åt dig, upp till ditt maxbud. Lägger du ett engångsbud gäller det budet direkt. Om du är intresserad av en annons, men tycker att utropspriset är för högt, så kan du föreslå ett nytt utropspris till säljaren i kommentarsfältet.

 • 3.

  Vinner du auktionen får du kontaktuppgifter till säljaren. Du gör upp om upphämtning och betalning direkt med säljaren. Se till att ta kontakt inom 24 timmar.

 • 4.

  Utöver vinnande bud betalar du även inropsavgift till Loppla, motsvarande 15% av försäljningspriset, dock alltid minst 50kr. Du får en faktura, som du hittar under Mitt konto / Fakturor & avgifter.

Någon fundering?