img
Loppla logga

SÅ FUNKAR DET ATT KÖPA VIA LOPPLA

Grön auktionsklubba

På Loppla finns auktioner med hela partier av prylar, från några lådor till ett helt förråd. Men här finns också vanliga auktioner med ett föremål. Du lägger bud på alla prylar i en auktion. Högst bud vinner!

 • 1.

  Skapa konto. Vill du ha dagliga mail om nya auktioner - registrera att du kommer att vilja köpa prylar!

 • 2.

  Lägg ditt bud. Ett bud gäller på alla föremål i auktionen och är bindande. Du kan antingen lägga ett engångsbud eller ett maxbud. Om du lägger ett maxbud sköter Lopplas budrobot budgivningen åt dig, upp till ditt maxbud. Lägger du ett engångsbud gäller det budet direkt. Om du är intresserad av en auktion, men tycker att utropspriset är för högt, så kan du föreslå ett nytt utropspris till säljaren i kommentarsfältet.

 • 3.

  Vinner du auktionen får du kontaktuppgifter till säljaren. Du gör upp om upphämtning och betalning direkt med säljaren. Se till att ta kontakt inom 24 timmar. Du ska ta med dig alla föremål i auktionen.

 • 4.

  Utöver vinnande bud betalar du även inropsavgift till Loppla, motsvarande 15% av försäljningspriset, dock alltid minst 25 kr. Du får en faktura, som du hittar under Mitt konto / Fakturor & avgifter.

Någon fundering?

FRÅGA