img
Loppla logga

Om loppla

Superhero

SÄTT FART PÅ FÖRRÅDET - BÖRJA LOPPLA!

LOPPLA är tjänsten för dig som vill bli av med massor av prylar i ett enda svep - och för dig som vill köpa upp partier av prylar. En ny marknadsplats med auktioner online på alltifrån flyttrensning till hela förråd och hem, konkurslager etc.

Kanske har du sett tv-programmet Storage Hunters, där det är auktion på hela förråd? Där har du kärnan i Loppla.

Loppla är perfekt för dig som inte hinner sälja pryl för pryl själv, men vill ge dina dammsamlande prylar fortsatt liv. Och för dig, uppköpare, som effektivt vill komma över partier av prylar att sälja vidare, i stället för att köpa upp en pryl i taget. Så kallad win-win för alla parter och alldeles underbart för miljön!

Så börja LOPPLA, du med! Tillsammans räddar vi fler prylar till återbruk. För att alla vill vi ju vara prylräddare!

Mycket välkommen att hänga med på Lopplaresan! :)

LOPPLA, AV VÄRLDSMÄSTARNA I BAKLUCKELOPPIS

Vi vet precis hur det är. Bakom Loppla står nämligen världsmästarna i bakluckeloppis, Sveriges största loppisarrangörer, Stockholmsmarknader AB.

I över 15 års tid har vi träffat på er som inte har tid eller kan själva sälja pryl för pryl på loppis eller köp- & säljtjänster. Kan ni förmedla kontakt med någon uppköpare, har ni undrat. Nu kan vi äntligen säga: Jajamensan, välkommen till LOPPLA! Dessutom vet du att du på Loppla får bästa möjliga uppköparpris genom budgivning.

I samma dryga 15 år har vi lärt känna många av er som ääälskar loppis, som åker och säljer så ofta ni bara kan. Några av er skulle gärna bygga upp en mer professionell verksamhet med handel av begagnade prylar. Men det är ett himla meck att bygga upp lager genom att köpa pryl för pryl. Nu kan vi äntligen säga: Vi har den enkla lösningen, välkommen till LOPPLA!

Följ oss på Instagram

POSTADRESS

Loppla AB

Box 102

182 05 Djursholm

FÖRETAGSUPPGIFTER

LOPPLA AB

Orgnr. 559369-6924